Топ прикрас 2013 року

Топ прикрас 2013 року

Посібник як бути елегантним і стильним у 2013 році!

Ювелірні вироби додають завжди, коли треба підкреслити особливість та завершити ансамбль. Будучи одягненою в самий модний і стильний одяг, правильно підібране прикраса може перетворити вас з добре одягненої дами в чудово одягнений! Навіть якщо ваше вбрання залишається тим самим, змінюючи ваші ювелірні вироби, ви щоразу виглядатимете по-новому.

І при цьому, останнє, що ви хочете, так це бути спійманою з ювелірними виробами, які ох-як-в минулому сезоні. Щосезону бачить розвиток нових тенденцій ювелірних виробів і, можливо, навіть відродження деяких давно забутих тенденцій.

Це, пані і є мода.

Ювелірні тенденції 2013 року!

Весна/Літо ювелірні тенденції 2013 року вже зробили свою появу на модних показах по всьому світу. І ми ділитимемося з вами головними напрямками ювелірних виробів. Тож будьте готові та дивіться на колекцію ювелірних прикрас, які матимуть вплив у 2013 році.

1. Що ми носитимемо на шиї у 2013 році?

Якщо у 2012 році ми захоплювалися довгими та великими прикрасами, 2013 це все негабаритні та короткі намиста. Мода в намиста у 2013 році, здається, повертається у бік коротких і сміливих підвісок підвісок strong>, як ця модель, яку ми бачили на подіумі.

Намисто у 2013 році

І якщо у вас є довгі тонкі ланцюжки, то можна їх поєднати зі сміливим та великим кулоном.

Великий кулон прикрасить ваші довгі ланцюги в моді у 2013 році.

2. Чорний повертається!

Модельєри такі як Miuccia Prada, Pucci, Fendi, Carolina Herrera та Givenchy переконали, що чорне повернулося в моду осінь/зима 2012-2013 років. Ювелірні прикраси у чорному кольорі відродили готичні настрої. Чорне в поєднанні з іншими елементами, як хутра, метал, шкіра та багато іншого красиво поєднувалося в намиста та браслетах. Серед привабливих прикрас із чорними темами були візантійські хрести, готичні ланцюги, кольє, манжети та камеї.

3.Браслети універсальні у 2013 році.

Якщо браслети є важливим компонентом вашої скриньки, то вам пощастило. У 2013 році тенденції браслетів абсолютно охоплюють весь діапазон кольорового бісеру до класичних форм. Ідіть з вашими особистими уподобаннями в ногу, і ви, як і раніше, бути на вершині гори під назвою Мода.

Монохромні браслети та різнокольорові браслети у 2013 році.

4.Сережки ще більше у 2013 році!

У 2013 році ювелірні тенденції для сережок роблять сережки довше і ще багатшими, і особливо підходять для особливих випадків. Подивіться, нижче за пару ексклюзивних моделей пензликів від Oscar De La Renta 2013. Скажіть мені, ви не закохалися в них?

Сережки пензлика новинки 2013 року.

5. Напрямок кольорової гами у 2013 році.

Надзвичайно популярною тенденцією кольору прикрас на 2013 рік є класичний "роман кольорів", такий як різні відтінки червоного та гвоздики. Звичайно, як завжди, чорний та білий кольори залишаються основним напрямком цього року через елегантність, яку вони приносять у будь-якому ювелірному дизайні.

Swarovski Elements побудував свій 2013 рік Crystal Collection навколо цих кольорів. Колекція "Романтика".

Кольори колекції "Романтика" Swarovski

6. Вікторіанська епоха тенденції ювелірних виробів 2013 року.

Ще найпопулярнішою тенденцією у 2013 році є ювелірні вироби вікторіанської доби. Вони характеризуються глибокими квітами та кремезним виглядом (будь то підвіски , браслети або сережки). Прикраси гарантовано приносять чарівність старого світу та вишуканості до спільного ансамблю.

Намисто натхненна Вікторіанською епохою

7. Геометричні візерунки в ювелірних виробах Hot Trend у 2013 році.

Геометричні візерунки у біжутерії створюють сучасний та вишуканий вигляд. Тому, щоб задовольнити сучасну жінку, геометричний візерунок збирається бути досить популярним у ювелірних тенденціях 2013 року у виробах, таких як сережки, намиста та браслети. Сферичні намиста та сережки трикутної форми були основним моментом на подіумі, відправивши цю тенденцію у великий шлях.

Геометричний візерунок у ювелірних виробах зробить великий сплеск у 2013 році.

8. Матеріал - тенденції у 2013 році.

Це справді здається, що золотий колір знову перетвориться на улюблене у 2013 році, оскільки золоті ювелірні вироби є одним із найбільших ювелірних тенденцій на 2013 рік. Ексклюзивні, ручної роботи, сережки в золоті були розроблені дизайнером будинку Mallarino Florino для їхньої колекції 2013 року.

Золото буде ексклюзивною тенденцією ювелірних виробів у 2013 році

Це найпопулярніші тенденції ювелірних виробів на 2013 рік. Таким чином, ви дивилися у свої скриньки? У вас є принаймні деякі з них, так що ви можете і надалі йти в ногу з модою 2013 року.

Основні напрямки ювелірних виробів у 2013 році мають тенденцію до сміливіших дизайнів та візерунків. Звичайно, певні напрямки як геометричний візерунок задовольняє більш сучасному стилю.

І пам'ятайте золоте правило, пані. Потрібно правильно поєднувати прикраси з одягом, т.к. в іншому випадку може бути катастрофа. Весь ваш вигляд справляє враження в цілому тільки при правильному поєднанні одягу, прикрас та аксесуарів.

У цій статті ви точно знаєте, які гарячі тенденції ювелірних виробів у 2013 році. Ви готові завоювати всіх чоловіків і засмутити всіх жінок!

01.10.2012 09:24:59
1
236

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови угоди і згоден з вимогами