Новорічна колекція вечірніх суконь 2014 року!!!

Новорічна колекція вечірніх суконь 2014 року!!!

Кожен новий рік ми запитуємо про казкове вбрання, в якому ми подібно до Попелюшки зробимо перетворення на шикарну принцесу. Ми ж знаємо, що за допомогою сукні можна змінити свій стиль, додати собі жіночності, і набути просто казкового образу. Ось і зараз підкрадається новий 2014 рік і настав час переглянути останні тенденції моди у вечірніх сукнях і макіяжі.

Коктейльні сукні 2014 року: основні тенденції

2014 рік - рік відрізняється різноманітністю та непередбачуваністю. Дизайнери постаралися представити різні стилі, які зможуть підкорити своєю красою найвибагливіших представниць слабкої статі.

У коктейльних сукнях 2014 року не виходять із моди класичні версії, до яких можна сміливо віднести знамениту чорну сукню. Ці коктейльні сукні повинні облягати жіночу фігуру, роблячи її більш жіночною та елегантною.

Висока дівчина з гарною фігурою може сміливо носити сукні, яка відрізняється пишними спідницями. Слід звернути увагу на спідницю тюльпан. Скульптурна сукня може візуально приховати деякі недоліки та підкреслити найкраще у Вашій фігурі.

Хітом у моді зими 2014 року є сукня, яка прикрашена мереживними вставками, стрічками. Цієї зими впевнено увійшла мода в стилі далеких 50-х років. На піку популярності на той час були моделі яскравих кольорів, що інтригують. Довжина таких суконь була такою далекою від "цнотливих"!

Блискучі вечірні сукні.

Дизайнери у 2014 році створили велику кількість моделей одягу, зроблених із срібних та золотих матеріалів. Але ми повинні пам'ятати, що в одному вбранні не може поєднувати обидва кольори. Якщо ви вибрали золоте вбрання, то і аксесуари повинні бути того ж кольору. Таким чином, для сукні срібного кольору треба підібрати стильні прикраси зі срібла або біжутерію такого ж кольору.

Багато модниць оберуть "глянцеві" сукні, в яких вони виглядатимуть красиво та стильно. Дизайнери пропонують у «глянсових» сукнях і яскраві, і спокійні відтінки.

Модні тенденції новорічного вбрання 2014 року.

Законодавці моди 2014 рекомендують звернути увагу на максі та міні-сукні. Варіанти з рукавами також вітається. Чи можливі варіанти сукні на одному плечі або використовувати рукав? Сукні у стилі ретро, ​​а також сучасні відбитки досі не втратили своєї актуальності.

Більшість дизайнерів обрали для своїх зимових візерунків кольори червоного та чорного, хоча вони не заважають носити одяг рожевого, синього та бежевого кольорів. Коли приходять новорічні свята і ви хочете виглядати сліпуче, то ви можете придбати сукні, прикрашені красивими блискітками. Чим більше блиску, тим краще! Це той день, коли Ви не виглядатимете вульгарно чи недоречно.

Дуже модно у 2014 році придбати сукню з асиметричним вирізом. Ці моделі мають дуже сексуальний вигляд. Сукня краще вибрати тон кольору вашої шкіри. На додаток до цього дизайнери радять зробити асиметричну стрижку.

У тому новорічному сезоні впевнено тримає лідерство довга сукня. Перш ніж купити таку сукню, ви повинні подумати про те, з яким верхнім одягом ви об'єднаєте її.

Ще додамо пару слів про біжутерія. Цими красивими штучками можна змінити Ваше вбрання до невпізнанності! У зимовому сезоні 2014 року у моді залишаються теми природи та середньовічні тематики. Вам додасть романтики симпатична у вигляді лисички або леопарда і такі ж сережки з кристалами Сваровськи. Однією з найкумедніших тенденцій моди цього сезону є панк-шик, яка передбачає суміш запеклої елегантності, сили та краси. Але про це докладніше ми зупинимося у наступних статтях.

Ми постаралися розповісти про основні напрямки моди у вечірніх сукнях. Ви можете вибрати модель, яка слідуватиме модним тенденціям і вашим особистим уподобанням!

Нижче ми покажемо найгламурніші сукні 2014 року від дизайнерів.

13.10.2013 20:22:36
0
951

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови угоди і згоден з вимогами