Модні тенденції у світі біжутерії сезону весна-літо 2016

Модні тенденції у світі біжутерії сезону весна-літо 2016

Настає довгоочікуване літо! Кожна жінка мріє у цю пору року бути максимально привабливою та сексуальною. Ви міняєте гардероб, у терміновому порядку скидаєте пару зайвих кілограм, але чогось все одно не вистачає… Треба купити біжутерію! Ваш образ не буде закінченим, якщо не внести таку начебто дрібницю, як ювелірна біжутерія, яка повністю відповідатиме останнім напрямкам моди. Дизайн ювелірних виробів, які були представлені на подіумах під час показу мод весняно-літнього періоду 2016 року, являє собою приголомшливу подорож у минуле, сповна приправлену найкращими гарячими тенденціями, особливо вітаються каміння Сваровські. Всі ці браслети, намиста, кільця та сережки можуть легко змінити ваше вбрання, підкреслюючи ваш стиль та індивідуальність. Ось деякі з основних тенденцій моди у дизайні прикрас, які ми бачили у колекціях весна-літо 2016 року.

Декоративний елемент ювелірного мистецтва

Основними характеристиками стилю ар-деко є яскраві контрастні кольори один з одним, наявність простих геометричних форм, які є типовими для таких виробів, як підвіски, намиста та сережки. Ці ювелірні прикраси ідеально підходять для спекотного літа. Отже, якщо вам не подобаються важкі аксесуари та складні конструкції, то вибирайте стиль Art Deco прикраси, які можуть виглядати сміливими, але невибагливими.

Кеннет Джей Лейн, Lulu Frost, Ілеана Макрі, Topshop

Вікторіанський стиль прикрас

Вікторіанський стиль неймовірно популярний у моді прет-а-порте одягу та аксесуарів, а також Вікторіанський стиль проявляється в сережках і підвісках, які мають справжнісіньку форму, відтворюючи прикраси, які носили шляхетні дами в дев'ятнадцятому столітті. Ювелірна біжутерія чудово виглядатиме у поєднанні з простими елегантними мінімалістськими предметами одягу.

Givenchy, J.Crew

Аксесуари з дрібними елементами

Любителі скандинавського дизайну мають можливість оцінити цю тенденцію, яка швидко стала протилежністю до таких стилів як арт-деко та складної конструкції вікторіанському стилі. Не варто недооцінювати силу простоти, адже в ній лежить елегантність, властива витонченим лініям. Металеві ювелірні вироби простої конструкції, без дорогоцінного каміння та інших декоративних елементів підходять до будь-якого вбрання та стилю.

Vionnet, Emilio Pucci

Ювелірна біжутерія із жовтого металу

У цьому сезоні ювелірні майстри з провідних будинків моди із задоволенням експлуатують тему примітивізму, врожаю та давнини, використовуючи жовтий метал, щоб створити браслети, підвіски та сережки. Ювелірні вироби з латуні, бронзи та інших матеріалів чудово поєднуються зі шкіряними та плетеними елементами.

Alberta Ferretti, JW Anderson

Великі геометричні фігури

Купити біжутерію можна не з металу, а наприклад, із пластику чи дерева. Прикраси традиційно набувають чітких геометричних форм з гострими кутами та мотивами деконструкції. На подіумі були показані такі зразки ювелірних виробів у наборі з іншими м'якими конструкціями, які врівноважують геометричну відвагу та «розвантажує» її небагато.

Marni, Ralph Lauren

Giorgio Armani, Marni

Циліндрична форма ювелірних виробів

Магазин біжутерії допоможе Вам вибрати прикраси, які повністю відображатимуть Ваш стиль. Якщо Ви любите витончені та стильні прикраси, то можна вибрати Довга форма ювелірних виробів робить їх більш елегантними, навіть коли йдеться про великі монолітні металеві елементи. Тим не менш, легко помітити, наскільки актуальними є ці циліндричні та довгасті аксесуари, які заповнили весняно-літні колекції.

Michael Kors, French Connection

Giorgio Armani, Алексіс Bittar

Особливим шиком будуть сережки та підвіски, в яких є камені Сваровські, виконані відповідно до останніх тенденцій у моді, які підкреслять і Ваш стиль, додадуть блиску та гламуру.

Релігійна тема в ювелірних прикрасах

Релігійна тема не залишилася осторонь серед інших напрямків у сучасному ювелірному виробі. Моделі Сен-Лоран у своєму дефілі показали темний готичний шик з підвіскою у вигляді хрестика та сережки, інші дизайнери прикрашали свої хрести з дорогоцінним камінням та кристалами. Цього сезону дуже популярні підвіски з кристалами Сваровські, які можна вибрати. зайшовши до магазину біжутерії KristalPlus.

Dogeared, Блумінгдейла, Кеннет Джей Лейн, Азхар

14.06.2016 11:22:01
0
383

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови угоди і згоден з вимогами